Nyheder 2016

VI OPDATERER IKKE UGENYT LÆNGERE

Fra januar 2016 foregår hovedparten af alle aktiviteter inde i bygningen og der forventes ikke påvirkning fra arbejdet for naboer. Interesserede er altid velkommen til at kontakte Norfors for information om aktiviteter, og i det omfang der bliver foretaget arbejde udvendigt på bygningerne, vil der såfremt det er relevant blive sendt nyhedsbrev ud herom.

Ugenyt - uge 4 +

 

 

Projektet er nu så langt, at bygningerne er tæt på at være lullet og hovedparten af alle aktiviteter foregår indendørs. Montagen af de store maskindele afslutte, og der arbejdes flittigt videre på montage af el, rør, bygningsinstallationer og finish. Anlægget er klar til test af maskineri og elektronik fra maj måned 2016 og fra september 2016 vil indkøring på først naturgas og sidenhen på affald finde sted.

 

Norfors overtager anlægget i starten af 2017.

 

I tilfælde af udendørs aktiviter vil der blive udsendt information i form af nyhedsbrev.

Ugenyt - uge 1 - 3

 

 

MAN som leverer turbinen, er i denne uge startet op med deres tunge montage. De starter med at sætte pumper ned i kælderen. Turbine og generator blev løftet ind i bygningen i tirsdags, og venter nu på, at blive monteret på sin endelige plads, sammen med  Hydraulikpumper og kondensatorer .

I kontrolrummet fortsætter vi med at skære hul i betonen til det nye kontrolrum.

 

På ovnlinjen fortsætter vi med at få sat vinduer i på sydsiden af kedeltoppen. Når vinduerne er sat i, fylder vi  vand på kedlen og begynder at svejse inconell belægning på i fyrrummet.

 

Arbejdet på den nye aflæssehal fortsætter, der er lige nu pause i ramning, men dette arbejde genoptages igen i perioden 18.01.2016 - 22.01.2016.

Norfors

Savsvinget 2

2970 Hørsholm

Telefon: 45 16 05 00

Telefax: 45 16 05 11

norfors@norfors.dk

 

Telefontid:

Man - Tors: 9.00-15.00

Fre: 9.00-12.00